top of page
Søk
  • Forfatterens bildeKari Mette

Det indre barnet

Det lille barnet som er deg


Velkommen til min blogg, som handler om maleriene jeg maler. Dette innlegget handler om det indre barnet som er i oss alle og som lengter etter å bli sett og forstått.


“Det indre barnet trenger kjærlighet og å bli sett.”

Jeg tenker ofte på det indre barnet som er i oss alle. Alle mennesker har et indre barn som trenger å bli sett og hørt, forståelse og omsorg. En nøkkel til et godt liv er å anerkjenne og å vise interesse og empati for vårt indre barn. Det ligger mye kraft, kreativitet, lek og glede i et indre barn som føler seg trygg, sett og elsket.

Et barn trenger oppmerksomhet, forståelse, trygghet og omsorg. Slik er det også for ditt indre barn. Det gode ved det er at barnet i deg som ikke ble sett og fikk nok trygghet i barndommen, kan du se og gi trygghet til nå.
Kari Mette B. Tilley, 'Healing indre barn', akryl på treplate

Hvis du føler for det, prøv å ta kontakt med det lille barnet i deg. Hvordan har det indre barnet ditt det? Hva kan du gjøre eller si til det indre barnet slik at det føler seg sett og trygg? Hvilke råd har det indre barnet til deg? Egenomsorg? Finne på noe gøy? Leke? Noe annet? Maleriet 'Healing indre barn' handler om å få kontakt med sitt indre barn. Og derigjennom heale både seg selv og det indre barnet.


Siste innlegg

Se alle

Håp

Comments


bottom of page