top of page
Søk
  • Forfatterens bildeKari Mette

Håp

Velkommen til min blogg som handler om maleriene jeg maler.


Mange av mine malerier handler om håp visualisert gjennom landskap og kontraster mellom lys og mørke. Det er alltid en vei videre, selv om det kanskje ikke føles slik. Vi har alle vårt. Livet er ikke bare enkelt for noen av oss.

I eventyrene sprekker trollet når det kommer lys på det. På samme måte kan ting vi står i bli lettere når vi gir oss selv håp, aksept, omsorg og forståelse.

Maleriene mine om håp er inspirert av menneskets indre verden og muligheten vi alle har til å lære av og vokse ut av vanskelige situasjoner og erfaringer. Maleriene mine er både figurative og abstrakte, og jeg bruker gjerne symbolikk og metaforer for å formidle mitt budskap om håp og det sjelelige, kraften og lyset i oss. Håp kan være et streif av sol på en skyet himmel, eller en Føniks som bryter ut av asken og blir den en er ment for å bli. Håpets energi trøster, åpner opp i det vonde, og baner vei videre.


Kari Mette B. Tilley, 'Håp', oljemaleri, 2022
Kari Mette B. Tilley, 'Håp', oljemaleri, 2018


Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page