top of page
Klartilåhoppe.jpeg

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrev med nyheter og informasjon om kommende utstillinger.

Takk

Litt om hvordan jeg maler og hva jeg holder på med

Maleri med reading

Jeg har drevet med readinger i mange år. For et par år siden begynte jeg å kombinere reading med det å male på bestilling. Tidligere hadde jeg malt portretter og malerier inspirert av foto på bestilling.

For meg er reading som å slå på en tv og fortelle om bildene jeg ser på skjermen. Forskjellen er bare at bryteren er å gå inn i lesetilstand/det tredje øyet og skjermen er indre bilder, følelser og ord som blir vist under readingen. Jeg kommuniserer med energien til et annet menneske, og spør mens jeg er i lesetilstand hvorfor sjelen viser det den gjør.

 

Jeg tror alle kan trene opp evnen til å kommunisere bevisst med energien i andre mennesker og seg selv. Og jeg synes det er veldig spennende å kombinere reading og maleri.

 

Male i serier

Når jeg ikke maler på bestilling eller gjør readinger, maler jeg vanligvis i serier, dvs. på flere malerier samtidig. Å male i serier hjelper meg til å være i undrende og lekent malemodus, til å la intuisjonen vise vei og å være i flyt. Seriemaling hjelper meg også til å se maleriene i sammenheng og med stadig nytt blikk.

Det er spennende å se hvordan maleriene i en serie utvikler seg. De kan ofte ta ulik retning, samtidig som de har noe felles. Ofte er det også slik at jo mer jeg lar intuisjonen vise vei, jo flere underlige greier dukker opp i maleriene mine. Det er egentlig både gøy og interessant.

bottom of page