top of page

Reading og maleri

Jeg maler på bestilling og jeg gjør readinger. De fleste maleriene jeg maler på bestilling er en kombinasjon av reading og maleri. Readingmaleri.

 

Et readingmaleri kan resonnere dypt med deg som menneske og sjel. Maleriene males i ønsket størrelse, vanligvis akryl på lerret.  

Livsreisen22.jpg

"Livsreisen", readingmaleri 2021

I en reading kommuniserer vi med energien i oss og rundt oss. Vi går rett til kilden i oss selv, til sjelen. Jeg ber om at sjelen viser det personen trenger å vite nå, det som kan være til hjelp. I sjelen vår ligger svarene vi trenger, og det er magisk.

Ved reading i forbindelse med maleri gjør jeg en lesning av den som skal ha maleriet og ber om å bli vist bilder, farger og temaer for maleriet. Deretter maler jeg det som ble vist.

Mine readingmalerier er skapt ut fra lesning av personen på sjelenivå. I en reading vises gjerne gaver, utfordringer, livstemaer, metaforer og muligheter. Et readingmaleri på veggen er en påminner om readingen og inspirasjon fra sjelen. Mange som har bestilt readingmaleri sier maleriet og readingen har en healende, klargjørende og inspirerende effekt for reisen deres videre.

Ved bestilling av readingmaleri får du en skriftlig reading på 2-3 sider og et maleri. Hvis du ønsker det informerer jeg om prosessen med maleriet til det er ferdig. Prisen på readingmaleri varierer med størrelsen på lerretet:

Readingmaleri 50x60 cm: 6.000 kr

Readingmaleri 60x80 cm: 7.000 kr

Readingmaleri 70x90 cm: 8.000 kr

Det er også mulig kun å bestille en reading. Ta kontakt for informasjon.

"Oppdagelsesferd", readingmaleri 2023

Kari Mette malte et vakkert bilde med medfølgende reading til min manns 50-årsdag. Det var en fantastisk gave å gi og få. Jeg ble involvert i prosessen og fikk følge spent med. Mannen min ble veldig glad for bildet, og readingen var «spot on». Jeg anbefaler Kari Mette av hele mitt hjerte.

Francesca Karlsen

bottom of page